+420 723 651 348
Informace k jarní sezoně 2024
a) rozdělení hráčů do jednotlivých kategorií  jsem vám již zaslal, tyto kategorie budou platit celé jaro a stejně jako rozvrh , tedy do 28.6.2024. Ve dnech 1. a 8.5.2024 nehrajeme. Rozdělení najdete dole na konci příspěvku.
b)  rozvrh platný do 28.6.2024 Dle tohoto rozvrhu hrajeme od pondělí 8.4.2024.
Až na pár výjimek hrajeme na venkovních kurtech označených jako antuka staré a nové kurty, kromě kategorie Nábor, tyto děti hrají v hale ve stejných časech jako v zimě. Rozvrh najdete  dole na konci příspěvku.
c) seznam trenérů a kontakty dole , na konci příspěvku
d) ohledně organizace hraní platí následující.
– trénink začíná 5 minut před  začátkem uvedeným v rozvrhu příchodem na kurt. Pokud přijdete pozdě nabouráváte celou tréninkovou jednotku, jelikož rozcvička a rozehrávka musí proběhnout znovu i pro opozdilce. Jedná se tedy o základní ohleduplnost vůči ostatním dětem a trenérům .
-omluvy jsou pouze a jen ze zdravotních důvodů a jsou zasílány FORMOU SMS  příslušnému trenérovi. Seznam trenérů včetně kontaktů jste obdrželi minulý týden, zde opět k dispozici . Sparingové  hodiny a omluvy z nich pak omluvený hráč zasílá  hráči, se kterým sparing probíhá. Hráč, který má sparing na hodinu dorazí i když partner chybí. Do tréninku bude začleněn trenérem , který je na kurtu.
Omluvy z důvodů jarmarků, babiček a podobně jsou považovány za absenci a dle toho bude následně docházka vyhodnocena a případně trénování u nás bude ukončeno.
-v případě špatného počasí tréninky pokračují v hale, tj trénujeme za každého počasí.
-z výše uvedeného důvodu musí mít hráči na trénink dvojí obuv a to na antukové kurty a na halové kurty. Při přechodu do haly musí dojít k přezutí před vchodem do budovy recepce. Boty od antuky si prosím očistěte u antukových kurtů, nikoliv cestou po areálu do haly.
– hráči mají s sebou oblečení na teplé i studené počasí, dostatek tekutin  ( voda , šťáva, žádná cola nebo sladké nápoje) , čepice  , čelenka nebo jiná ochrana před sluncem, švihadlo, dvě rakety ( pokud je mají -starší ročníky), svázané vlasy , aby nevadily při hře (kšilt, čelenka, culík ) , rodiče odpovídají za  ochranu dítěte před sluncem.
– hrajeme na starých i nových kurtech . Na obou kurtech platí, že rodiče ( či jiná odpovědná osoba)   odpovídají za  dopravu a následně vyzvednutí dítěte /hráče na kurtech. Opuštěním kurtu končí odpovědnost trenéra za hráče. Trenér nemá čas se věnovat hráčům po skončení hodiny, jelikož se musí věnovat dalším hráčům .
Zvláštní režim platí na nových kurtech. Celý areál je v rekonstrukci a je to jedno velké staveniště. Z tohoto důvodu platí.
– auta parkují hned u vjezdu , nelze zajíždět dál než na úroveň první budovy. Míst pro parkování je zde dostatek. Příchod ke kurtům je zezadu okolo rodinných domků, kromě malé části vede chodník až ke kurtům.
-v průběhu příštích  dnů začnou plnohodnotně fungovat šatny, záchody, sprchy a bude v areálu umístěn  automat na nealkoholické nápoje.
-s přibývajícími kurty budou nad rámec  rozvrhu  i volné hodiny pro použití hráčů a rod. příslušníků a to zadarmo  ( antukové kurty), pro tyto účely bude rozšířen rez. systém, informaci dám , až to nastane.
Pokud budete mít nějaké podstatné připomínky, pak volejte  723 651 348