+420 723 651 348

Zdravím všechny hráče a rodiče. Rád bych Vás informoval o výsledcích družstev a krátce i jednotlivců na jaře 2021.

Jak jistě víte byla celá jarní část sezóny ovlivněna pandemickou situací v ČR, takže soutěže družstev byly odehrány v provizorním režimu, což s sebou neslo zvýšené nároky na organizaci soutěží i na hráče samotné.

K soutěžím družstev se dá v obecné rovině napsat to, že až na jeden dílčí neúspěch se jednalo o vydařenou sezónu. Za pozornost bych upozornil na následující výsledky počínaje těmi nejmladšími.

Družstvo babytenisu A skončilo na 2. místě ve skupině a postoupilo do finálové části mezi 8 nejlepších družstev v kraji . Finálová část bude sehrána koncem prázdnin. Družstvo babytenisu B skončilo na 3. místě.

Družstvo mladšího žactva ,,A“ skončilo na 3. místě  v nejvyšší krajské soutěži, když v souboji o 3. místo  naše družstvo porazilo  Wilson Modletice  výsledkem 5:4. . Družstvo ml. žactva bude i v příštím roce opět hrát  nejvyšší krajskou  soutěž.

Družstvo st. žactva A skončilo na 3. místě v nejvyšší krajské soutěži (od 2. místa nás dělilo několik neproměněných matchballů v zápase s Wilsonem Modletice). V souboji o třetí místo porazilo A mužstvo ve velmi napínavém zápase Tenis Dobříš. Družstvo st. žactva bude i v příštím roce opět hrát  nejvyšší krajskou soutěž.

Družstvo dorostu A vyhrálo skupinu I. třídy B  Středočeského  kraje a postoupilo do nejvyšší krajské soutěže- Středočeské ligy

Kromě družstev TK Neridé jsou ve všech nejvyšších soutěžích mládeže (mž, sž, dorost, babytenis) již jen družstva TK SPORTCENTRUM Ml.Boleslav , což považuji za mimořádný úspěch a všem hráčům, kteří na tom mají podíl, tímto děkuji.

Žádné z ostatních družstev nesestupuje nicméně jeden dílčí neúspěch bych chtěl zmínit. V letošním roce jsme poprvé hráli taktéž nejnižší soutěž dospělých (bohužel musíme jako i u jiných kategorií začínat od spodu). I přes skutečnost, že za družstvo nenastoupil jediný dospělý a družstvo tvořili dorostenky s dorostenci, kteří i v kategorii dorostu začínají, nemohlo být jinou naší ambicí, než postoupit. Naše družstvo nakonec skončilo na třetím místě, když v rozhodujícím zápase jsme prohráli 4:5 s Houštkou . V rozhodujícím zápase nemohl z důvodu nemoci nastoupit M. Polák a P. Beneda byl indisponován kvůli bolesti zad.  J. Zachař ač věkem st. žák odehrál velmi dobré utkání (vedl již 6:2 a 4:1), ale bohužel mu došli síly,  jelikož dopoledne odehrál těžké utkání proti Dobříši (2hra i 4hra). V rozhodující čtyřhře  prohráli   J. Rosický a K.Kolek  v supertiebreaku a tím skončila možnost postupu do vyšší třídy.

V soutěžích jednotlivců není možno příliš  co hodnotit, jelikož tyto soutěže se de facto rozeběhly až v průběhu června.

Ke dni, kdy tento příspěvek vzniká je možno zmínit tyto výsledky

  • J.Zachař je krajským přeborníkem ve čtyřhře kategorie st. žáků (spolu s Černovickým- TK Neridé)
  • J.Rosický skončil na 3. místě ve dvouhře a zvítězil ve čtyřhře (spolu se Stauchem- LTC Modřany) na mezinárodním turnaji hráčů do 16-ti let –  TE 16 v Mariánských Lázních.
  • K.Pichová zvítězila ve dvouhře na turnaji  kat ,,C“ v Mnichově Hradišti
  • J.Havlík se stal krajským přeborníkem v babytenisu a vybojoval si postup na Mistrovství České republiky této kategorie.

 

Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem hráčům za reprezentaci klubu a přeji všem hezké prázdniny, které doufám, strávíte alespoň z části ,  na tenisových kurtech a na turnajích.

Rodiče bych poprosil o zasílání fotografií z turnajů, kterých se hráči účastní , pokud se jim podaří zaznamenat nějaký hezký výsledek

Dále zde najdete platný rozvrh na červenec  2021              rozvrh prázdniny 2021-verze 2

S pozdravem Pavel Pecák