+420 723 651 348

Zdravím všechny hráče a rodiče. Dovolte mi v krátkosti shrnout letní a podzimní část sezony 2021.

Na konci článku pak najdete  rozvrh na zimní sezonu 2021/2022 platný až do změny v polovině dubna 2022

Stránky klubu byly upraveny následovně

a) na stránce klubu upraveny fotky včetně náborového letáku

b) byla aktualizována stránka s trenéry . Po 10 letech jsme se rozloučili s M.Štýbrem, který z důvodu přírůstku v rodině již nemohl  u nás pokračovat.   Za vše , co pro hráče a klub udělal mu tímto děkuji. Po absolvování trenérského kurzu máme v trenérském kolektivu tři nové trenérky , které jsou již z vlastních klubových řad jako aktivní hráčky klubu.Nyní tedy již i v nové roli.

c) byla aktualizována stránka  družstev a soutěže jednotlivců, kde je možno najít u soutěže jednotlivců odkaz na zimní termínovou listinu dle jednotlivých kategorií, tak jak jsou vedeny na svazových stránkách

d) do novinek/fotografií byly přidány fotografie z letošního soustředění a od rodičů, pokud mi nějaké foto poslali, bohužel však jen velmi málo

Nyní k výsledkům

Na výsledky každého z hráčů není samozřejmě prostor , proto vždy jen krátce k výsledkům , které opravdu stojí za zmínku.

V posledním týdnu v srpnu a následně pak prvním týdnu v září se hrálo pokračování soutěže babytenisu. Družstvo ve složení : J.Havlík, M.Říha, J.Vítová, M.Čižinská skončilo na celkově 2. místě v kraji .

Jan Havlík se jako vítěz krajského přeboru nominoval na Mistrovství ČR v babytenisu a v konkurenci 48 hráčů se umístil na děleném 9.-16. místě v rámci celé republiky.

J.Rosický zaznamenal několik velmi dobrých výsledků na turnajích TE 16, a turnajích dorostu kategorie A, B a skončil  v ročníku na 8. místě v republikovém měřítku-GRATULUJEME. J. Zachař se umístil ve starších žácích na 4. místě a M.Kolesár na 8. místě ve Středočeském kraji.

Obecně platí, že většina hráčů a hráček odehráli v průběhu letní sezony menší množství turnajů než je žádoucí, což vedlo k tomu, že ačkoliv je jejich výkonnost mnohem vyšší, jejich žebříčkové postavení této výkonnosti neodpovídá.  Nejde  však jen o žebříček a případnou výchozí pozici do další sezony, jde hlavně o skutečnost , že bez odehrání ostrých turnajových zápasů není možné dosáhnout optimálního tenisového růstu hráče a trénink jako takový není schopný hraní zápasů nahradit.

Doufám tedy, že přístup ( pokud to podmínky v této sezóně  dovolí) se výrazným způsobem změní. Pro každou z kategorií jsou v našem areálu organizovány nejméně tři turnaje  ( viz např. TL ČTS nebo odkaz na webu klubu) a taktéž v okolí se pořádá dostatek turnajů.

Na závěr zde odkaz na platný rozvrh:    rozvrh zima 2021-2022 verze 2

Všem přeji hezké svátky a úspěšnou tenisovou sezonu

Pavel